Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / E-mobility Project Specialist - vhodné aj pre absolventov
Publikované: 12 Aug 2024

E-mobility Project Specialist - vhodné aj pre absolventov

Nitriansky kraj
Procesný inžinier (Automobilový priemysel) Elektrotechnický inžinier Procesný inžinier (Elektrotechnika a energetika) Projektový manažér (Manažment)
plný úväzok
1830 / mesiac
+ polročné a mimoriadné prémie / valorizácia mzdy. Finálna mzdy závisí od skúsenosti.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pridajte sa do teamu ako HV špecialista do spoločnosti ktorá formuje budúcnosť v oblasti vysokonapäťových technológií. Na tejto pozícii budete mať príležitosť pracovať na zaujímavých projektoch zameraných na tvorbu a optimalizáciu výrobných procesov pre káblové zväzky v oblasti vysokého napätia (HV). Vaše nápady budú mať reálny dopad na vývoj a modernizáciu výrobných závodov po celom svete. Vašou úlohou bude: - Tvorba návrhov pre výrobu káblových zväzkov v oblasti vysokého napätia. - Znižovanie nákladov a hľadanie úspor. - Integrácia projektových procesov. - Vyhľadávanie nových príležitostí v oblasti automatizácie a digitalizácie. - Výber vhodných dodávateľov strojov. - Stanovenie požiadaviek na automatizáciu. - Vytváranie návrhov na produktový dizajn. - Koordinácia dodávateľov, prevzatie a odovzdanie výrobných zariadení. - Podpora výrobných závodov po celom svete pri zavádzaní nových projektov.

Zamestnanecké výhody a benefity

• Polročné a mimoriadne prémie • Pravidelná valorizácia mzdy • Podpora profesionálneho rastu • Školenia a tréningy (kurz anglického jazyka v rámci pracovného času, zaškolenie do tajov výroby káblových zväzkov, soft a hard skills, a iné), mentoring • Priateľské prostredie, work-life balance • Služobné cesty do zahraničia (v rámci aj mimo EÚ) • Silné a stabilné zázemie úspešnej medzinárodnej spoločnosti s podporou neustáleho zlepšovania • Príspevok na stravovanie a možnosť stravovania sa priamo v jedálni spoločnosti

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

strojárstvo, elektrotechnika, automatizácia, mechatronika

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Znalosť anglického jazyka na komunikatívnej úrovni - Skúsenosti z oblasti automobilovej výroby, procesného a projektového manažérstva - Skúsenosti s automatizáciou montážnych procesov s flexibilnými dielmi sú výhodou - možnosť flexibility v prípade služobných ciest (tvoria približne 30% pracovného času) - Dobrá komunikácia v multikultúrnom prostredí

Informácie o výberovom konaní

Počet voľných pracovných miest

1

Informácie pre uchádzača

Vybraní uchádzači budú kontaktovaní telefonicky.

Stručná charakteristika klienta

Spoločnosť sa zameriava na výrobu káblových zväzkov pre rôzne typy vozidiel.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Automobilový priemysel, výroba dopravných prostriedkov

Kontaktná osoba: Frederika Chudíková
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Pomôžte nám nájsť Vám prácu presne pre Vás. Aby sme vám vedeli nájsť aj inú vhodnú prácu pre Vás potrebujeme od Vás tieto údaje:

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.