Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Koordinátor pre facility
Publikované: 7 Oct 2024

Koordinátor pre facility

Bratislavský kraj
Lozorno, Slovensko
Energetik Inžinier údržby (Elektrotechnika a energetika) Obsluha energetických zariadení Servisný inžinier (Elektrotechnika a energetika) Servisný technik (Elektrotechnika a energetika)
plný úväzok
1800 / mesiac
+ Variabilná zložka mzdy 12,5% Mzda závisí od rokov skúseností kandidáta a komunikuje sa priamo na pohovore

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Koho hľadáme? Hľadáme skúseného a samostatného Facility koordinátora, ktorý bude zodpovedný za správu technických zariadení budov, koordináciu revízií a údržby, ako aj komunikáciu s dodávateľmi a inštitúciami, pričom zabezpečí dodržiavanie legislatívnych predpisov a bezpečnostných štandardov. Hlavné zodpovednosti: - Zabezpečenie prevádzky, údržby a revízií technických zariadení (VTZ) v súlade s vyhláškou 508/2009 Z. z. - Vedenie evidencie revízií a kontrol v systémoch EAM a IWI. - Koordinácia odborných prehliadok (napr. tlakové nádoby, žeriavy) a zabezpečenie dodržiavania bezpečnostných predpisov (BOZP, požiarna ochrana). - Riešenie havarijných stavov a spolupráca s externými firmami pri opravách. - Koordinácia s prenajímateľom budovy na riešení opráv a údržby. - Spolupráca s dodávateľmi, štátnymi inštitúciami a technickou inšpekciou. - Zodpovednosť za harmonogram revízií a odborných prehliadok. - Výberové konania a zmluvy - Príprava a organizácia tendrov na dodávateľov služieb. - Vyjednávanie zmluvných podmienok a uzatváranie zmlúv s dodávateľmi.

Zamestnanecké výhody a benefity

- 5 dní dovolenky nad rámec zákona - Letný a zimný fin. bonus - Mesačné prémie - Príspevok na automobil - Príspevok na stravovanie - Vernostny bonus podľa dĺžky odpracovaných rokov - Príspevok zamestnávateľa do 3. Piliera - Cafeteria - Multisport - Firemné akcie

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

Technické vzdelanie

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Znalosť vyhlášky č. 508/2009 Z.z. - Dynamickosť a komunikačné zručnosti

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-10-31

Stručná charakteristika klienta

Pracovná pozícia je obsadzovaná pre výrobnú spoločnosť vyrábajúca plastové komponenty do automobilov.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Automobilový priemysel, výroba dopravných prostriedkov

Kontaktná osoba: Katarína Šmehýlová
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Pomôžte nám nájsť Vám prácu presne pre Vás. Aby sme vám vedeli nájsť aj inú vhodnú prácu pre Vás potrebujeme od Vás tieto údaje:

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.