Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Hiring Consultant - Nitra
Publikované: 18 May 2022

Hiring Consultant - Nitra

Nitriansky kraj
Nitra, Slovensko
HR asistent HR Koordinátor Personalista Personálny konzultant Recruiter, špecialista výberov
plný úväzok
1000 / mesiac
Výsledná mzda závisí od skúseností kandidáta. Ku základnej mzde prislúcha variabilná zložka mzdy, ktorá závisí od výsledkov konzultanta.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Do nášho vlastného tímu hľadáme personálneho konzultanta, ktorý bude mať na starosti obsadzovanie pridelených pozícií u jednotlivých klientov. Naši klienti sú malé ale aj veľké medzinárodné spoločnosti, ktoré pôsobia v rámci rôznych odvetví (automotive, retail, strojársky, potravinársky priemysel a iné). Ako konzultant budete pracovať od výrobných a administratívnych pozícií až po manažérske pozície. Podmienkou je aspoň ročná prax v rámci recruitingu, komunikatívna angličtina a vynikajúce komunikačné zručnosti. Náplň práce: • tvorba pracovných inzerátov a ich zverejnenie na rôznych pracovných portáloch - profesia, linkedin, istp a podobne • aktívne vyhľadávanie vhodných kandidátov a ich prvotný screening • vedenie pracovných pohovorov s kandidátmi, či už F2F alebo online • príprava profilov kandidátov a ich zaslanie našim klientom • riadenie procesu a komunikácie medzi kandidátmi a klientmi • fakturácia • reporting a podávanie správ súvisiacich s náborom • podpora obchodného oddelenia, získavanie nových klientov, aktívna komunikácia s klientmi

Zamestnanecké výhody a benefity

• flexibilná pracovná doba • multisport karta • príspevok na jazykové kurzy • 3x sick day počas kalendárneho roka, vernostné prémie, školiaci program a iné benefity spoločnosti • bonusový systém bez horného stropu • zázemie stabilnej spoločnosti a podpora od manažmentu • príjemné pracovné prostredie a kolektív spolupracovníkov

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• skúsenosť s náborom a výberom kandidátov - výhodou • komunikačné schopnosti • schopnosť pracovať samostatne pri dosahovaní cieľa ale súčasne byť aj tímový hráč

Informácie o výberovom konaní

Počet voľných pracovných miest

1

Informácie pre uchádzača

K zaslaným životopisom pristupujeme s cieľom objaviť v každom našom kandidátovi jeho individuálny talent. Vzhľadom na veľký počet záujemcov budeme telefonicky kontaktovať len vybraných uchádzačov.

Stručná charakteristika klienta

Spoločnosť ManpowerGroup™ je svetovým lídrom v poskytovaní inovatívnych služieb a riešení na mieru, ktoré pokrývajú životný cyklus zamestnanca a pomáhajú jej klientom dosiahnuť svoje ciele a zvýšiť si konkurencieschopnosť. Sme najúspešnejšou personálnou spoločnosťou na Slovensku.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Sprostredkovanie práce a personálne poradenstvo

Kontaktná osoba: Michaela Pišiová
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.