Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Stavbyvedúci/stavbyvedúca
Publikované: 30 Jan 2024

Stavbyvedúci/stavbyvedúca

Slovensko
(Práca vyžaduje cestovanie)
Konštruktér (Stavebníctvo a reality) Montážnik/montér (Stavebníctvo a reality) Prípravár stavieb Projektant (Stavebníctvo a reality) Projektový manažér (Stavebníctvo a reality)
plný úväzok
2000 - 4000 / mesiac
Výsledná mzda závisí od predošlých skúseností uchádzača + osobné ohodnotenie

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme nadšeného a skúseného stavbyvedúceho, ktorý má vášeň pre stavebný priemysel a je pripravený pridať svoju kreativitu do nášho tímu u nášho klienta. Ak máte skúsenosti s riadením stavebných projektov a hľadáte nové výzvy, ste na správnom mieste. - Prineste svoje skúsenosti s riadením stavebných projektov a zabezpečte úspešnú realizáciu projektov ako výrobné haly a rôzne iné väčšie projekty - Kreatívne prístupy k riešeniu výziev a inovatívne myšlienky sú vítané. - Vaša schopnosť koordinovať a motivovať tím je kľúčová pre dosahovanie vynikajúcich výsledkov. - Spolupracujte s rôznymi subdodávateľmi a zabezpečte efektívny postup prác. - Zodpovedajte za bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci, a to prostredníctvom aktívnej kontroly a vzdelávania tímu. - Vaše vedenie a organizačné schopnosti budú kľúčové pri dodržiavaní harmonogramov a efektívnom plánovaní stavebných prác. - Projekty sa realizujú v rámci celej SR, pobočka sa nachádza v Žiline. Od kandidátov sa očakáva prítomnosť pri realizácii projektu v danej lokalite. Ak máte vášeň pre stavby a chcete sa podieľať na zaujímavých projektoch, neváhajte nám poslať svoj životopis.

Zamestnanecké výhody a benefity

- Možnosť ďalšieho vzdelávania a odborného rastu. - Špecifické kurzy a školenia pre vašu odbornú kvalifikáciu. - Pracovné vybavenie: mobilný telefón, notebook/tablet, automobil. - Flexibilný pracovný čas. - Individuálne ohodnotenie a prémie. - Bohatý sociálny program. - Príspevok na stravovanie zamestnancov.

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Stavebné

Počet rokov praxe

5

Prax na pozícii/v oblasti

Manažment stavieb

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Osvedčenie v Slovenskej komore stavebných inžinierov - Znalosť čítania technických výkresov - Skúsenosti s manažovaním priemyselných stavieb - Organizačné schopnosti - Skúsenosť s riadením tímu na stavbe - Ochota cestovať za zákazkami v rámci Slovenska (týždňovky)

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-04-30

Informácie pre uchádzača

Spolu s vašou žiadosťou prosím prikladajte zoznam stavebných projektov, ktoré ste v minulosti riadili. Ďakujem

Stručná charakteristika klienta

Klientom je spoločnosť v oblasti stavebnej a strojárskej výroby.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Stavebný priemysel

Kontaktná osoba: Katarína Šmehýlová
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.