Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Inžinier dodávateľskej kvality
Publikované: 23 Apr 2024

Inžinier dodávateľskej kvality

Trnavský kraj
Trnava, Slovensko
Inžinier kvality Kontrolór kvality (Manažment kvality) Plánovač kvality Riaditeľ kvality a ISO
plný úväzok
2500 / mesiac
Mzda závisí od predošlých skúseností uchádzača

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pre nášho klienta hľadáme vhodného a skúseného uchádzača na pozíciu SQE, ktorý sa bude špecializovať na elektronický sortiment. Vašimi úlohami na pozícii budú: - Sledovanie vývoja elektrických/elektronických zariadení a hodnotenie rizík s APQP. - Podpora výskumu a vývoja, výber dodávateľov a zdrojovanie komponentov. - Zabezpečenie dodržiavania štandardov a požiadaviek na kvalitu. - Implementácia požiadaviek zákazníka do dodávateľskej siete. - Schválenie APQP prehľadov vykonaných dodávateľmi. - Sledovanie plánovania a vykonávania úloh súvisiacich s PPAP. - Spolupráca v globálnom prostredí a zdieľanie najlepších postupov. - Nepretržitá komunikácia a spolupráca s oddeleniami a tímami. - Účasť na technických stretnutiach s výskumom a vývojom a dodávateľmi. - Podpora pri definovaní požiadaviek na cenové ponuky. - Udržiavanie sledovaných akcií s dodávateľmi.

Zamestnanecké výhody a benefity

- homeoffice - medzinárodné pracovné prostredie - zmluva na dobu neurčitú - príspevok do III. piliera - multisport karta - finančná podpora na jazykové kurzy​

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

Technické vzdelanie

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Pokročilý (C1)

Počet rokov praxe

2

Prax na pozícii/v oblasti

Dodávateľská kvalita

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Hľadáme človeka so schopnosťou tímovej spolupráce, analytickými schopnosťami a vynaliezavosťou navrhovať riešenia a prevziať zodpovednosť, zvládať tlak a komunikovať s dodávateľmi. Osoba by mala mať schopnosť vyjednávať a presviedčať, ako aj riadiť stretnutia. Podmienkou je skúsenosť s polovodičmi Podmienkou je aktívna angličtina

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-05-31

Stručná charakteristika klienta

Pozícia je obsadzovaná pre nášho klienta v oblasti výroby komponentov do automobilov, pričom sa špecializuje na elektro sortiment.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Automobilový priemysel, výroba dopravných prostriedkov

Kontaktná osoba: Katarína Šmehýlová
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.