Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Vedúci/vedúca oddelenia / Chemik /
Publikované: 20 Jun 2024

Vedúci/vedúca oddelenia / Chemik /

okres Žarnovica
Farmaceutický laborant Chemický inžinier Chemický laborant Chemik Technológ (Chemický priemysel)
plný úväzok
1900 - 2200 / mesiac
Mzda pozostáva zo základnej zložky mzdy 80%, variabilnej zložky mzdy 20%. Výška mzdy závisí od dosiahnutého vzdelania a od skúseností uchádzača. Mzdová politika bude podrobne vysvetlená na osobnom pohovore u klienta.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme chemika/chemičku na pozíciu vedúceho oddelenia, ktorý bude zabezpečovať prevádzku v rafinérii Ga a recyklácii GaAs. Úspešný kandidát by mal mať skúsenosti s vedením, motiváciou a hodnotením pracovníkov vo výrobnom prostredí. Znalosť anglického jazyka na komunikačnej úrovni je nutná. Náplňou práce bude : • Riadiť a koordinovať výrobné procesy v úsekoch rafinácie gália a recyklácie GaAs podľa požiadaviek zákazníka • Zabezpečiť realizáciu analýz prevádzkových vzoriek • Monitorovať stav zásob a zabezpečiť nákup potrebných surovín a materiálov • Dodržiavať technologické postupy a normy BOZP • Aktívne komunikovať s obchodným a nákupným oddelením • Podieľať sa na vývoji a výskume spracovania nových materiálov a ich recyklácie • Optimalizovať a zlepšovať technologické procesy • Viesť evidenciu v ERP systéme Jednozmenná pracovná doba.

Zamestnanecké výhody a benefity

• Nástupný bonus po zaškolení vo výške 200€ • Možnosť parkovania v areáli spoločnosti • Jednozmenná pracovná doba / Pondelok - Piatok / • Príspevok na doplnkové dôchodcovské sporenie • Práca v stabilnej slovenskej spoločnosti s unikátnou výrobou

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Chemické

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Počet rokov praxe

2

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Skúsenosti s riadením a motiváciou tímu • Schopnosť systematicky analyzovať prevádzkové vzorky a procesy • Znalosť technologických noriem, BOZP • Organizačné a komunikačné zručnosti • Zodpovednosť, dôslednosť

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-09-30

Stručná charakteristika klienta

Naším klientom je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou, rafináciou a recykláciou materiálov nevyhnutných pre polovodičový priemysel. Sme slovenská výrobná spoločnosť s globálnym dosahom, zameraná na výrobu oxidu boritého a arzenidu gália.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Iné neuvedené oblasti

Kontaktná osoba: Mária Marhold
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.