Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Hľadáme sestry pre dialyzačné služby! Platové podmienky o triedu vyššie!
Publikované: 27 Jun 2024

Hľadáme sestry pre dialyzačné služby! Platové podmienky o triedu vyššie!

Trnavský kraj
Hlavná sestra Sestra Veterinárny asistent/Veterinárna sestra Vrchná sestra
plný úväzok
1369 - 1891 / mesiac
Výsledná mzda závisí od dosiahnutého vzdelania (špecializácie) a dĺžky praxe kandidáta. K základnej mzde bude vyplácaný aj náborový príspevok vo výške dvoch platov. K uvedenému základnému platu+ príplatky podľa zákona a bonus vyplácaný po skúšobnej dobe.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Na dialyzačné oddelenie aktuálne hľadáme špecializované sestry alebo aj vyštudované praktické sestry, ochotné pokračovať v štúdiu. Kontrola pacientov, zabezpečenie prijatia pacienta až po následné prepustenie z liečby - Výkon odbornej starostlivosti pacientov v súlade s ošetrovateľskými štandardmi a najnovšími odbornými poznatkami - Zabezpečenie ošetrovateľskej starostlivosti v čo najvyššej kvalite o pacientov na dialyzačnom stredisku - Vykonávanie dialyzačných postupov v súvislosťami s určenými procedúrami a štandardmi - Posudzovanie potrieb, komplikácií, zmien, ktoré môžu mať vplyv na zdravotný stav pacientov - Vypracovanie dokumentácie pacientov v informačnom systéme - V Bojniciach aj nočné služby do 1:00 ráno!

Zamestnanecké výhody a benefity

Príjemné a moderné pracovné prostredie Možnosť absolvovať špecializačné štúdium plne hradené zamestnávateľom Zabezpečené sústavné vzdelávanie Dovolenka nad rámec Zákonníka práce V rámci prevádzkových schôdzi prebieha sústavne vzdelávanie sestier kreditované SKSaPA, Registráciu do CME portálu je hradená spoločnosťou

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

ošetrovateľstvo

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- precíznosť - starostlovosť - uvedomelosť - ľudské jednanie - empatia

Informácie o výberovom konaní

Počet voľných pracovných miest

1

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-10-31

Informácie pre uchádzača

Ak si nie ste istí a potrebujete viac informácií pred zaslaním životopisu, neváhajte nám zavolať na 0917874599, prípadne na mail: [email protected]

Stručná charakteristika klienta

Stručná charakteristika klienta: Klientom je je celosvetovo najväčším poskytovateľom produktov a služieb pacientom s chronickým zlyhaním obličiek, ochorením ktoré celosvetovo postihuje asi dva milióny ľudí. Spoločnosť Fresenius Medical Care už viac ako 20 rokov poskytuje služby v oblasti liečby zlyhania obličiek a pracuje na všetkých úrovniach starostlivosti v 31 dialyzačných strediskách po celej Slovenskej republike. Naša spoločnosť má jasne zadefinované ciele a k tomu sformulované hodnoty: Sme kooperatívni, iniciatívni, spoľahliví a prvotriedni. Tieto hodnoty sú základom pre našu každodennú prácu, v ktorej nás vedú k dosahovaniu spoločného cieľa. „Vytvárať budúcnosť, pre ktorú sa oplatí žiť. Pre pacientov. Po celom svete. Každý jeden deň.“

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Nemocnice, ambulantná lekárska činnosť, ostatná zdravotná starostlivosť

Kontaktná osoba: Mária Marhold
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.