Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Junior Sales Support Specialist
Publikované: 19 Jul 2024

Junior Sales Support Specialist

Bratislavský kraj
Bratislava, Slovensko
Asistent Obchodný manažér Vedúci obchodnej skupiny Administrátor internetového obchodu Obchodný analytik
plný úväzok
1300 / mesiac

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáš príležitosť, ako nakopnúť svoju kariéru a získať cenné skúsenosti v oblasti salesu? Máme pre teba skvelú ponuku! Pridaj sa k nám ako Administratívna podpora/Back office a zaži, ako to chodí v zákulisí úspešnej firmy. Čo budeš robiť? - Spracovanie emailov: Budeš pravou rukou obchodného riaditeľa a sales manažéra. Žiadna správa nezostane bez odpovede! - Príprava cenových ponúk: Na základe pokynov obchodných lídrov pripravíš cenové ponuky, ktoré presvedčia každého klienta. - Evidencia objednávok: CRM systém sa stane tvojím najlepším priateľom. Budeš sledovať celý proces objednávky – od zadania až po doručenie. - Doriešenie reklamácií: Pomôžeš udržiavať vysokú úroveň spokojnosti klientov tým, že budeš riešiť ich prípadné reklamácie. - Starostlivosť o klientov: Komunikácia je kľúčom k úspechu. Budeš v pravidelnom kontakte s klientmi a dodávateľmi, prevažne v angličtine. - Administratívne úlohy: Čaká ťa rôznorodá práca, od vyžiadavania informácií až po úpravu dokumentov v Adobe. - Sledovanie úhrad: Pomôžeš udržiavať poriadok vo faktúrach a urgovať neplatičov. Čo ponúkame? - Skvelý štart kariéry: Nemusíš mať pracovné skúsenosti, stačí nadšenie a chuť učiť sa! - Dynamický tím: Budeš pracovať s profesionálmi, od ktorých sa môžeš veľa naučiť. - Podpora: Máme skvelý systém zaučenia a kolegovia sú tu pre teba, aby ti pomohli. Koho hľadáme? - Komunikatívneho nadšenca: Nebojíš sa komunikovať v angličtine a máš radosť z práce s ľuďmi. - Detailistu: Máš zmysel pre poriadok a detaily. - Flexibilného tímového hráča: Rýchlo sa učíš a nebojíš sa nových výziev.

Zamestnanecké výhody a benefity

Čo ďalšie náš klient ponúka? - Flexibilný pracovný čas: Prispôsob si prácu svojim potrebám a užívaj si rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom. - Dynamická práca: Čaká ťa pestrá paleta úloh v mladom a súdržnom tíme, kde každý deň prináša nové výzvy. - Moderné vybavenie: Služobný mobilný telefón a PC sú samozrejmosťou, aby si mal všetko potrebné pre úspech na dosah ruky. - Odborné školenia a rozvoj: Neustále ťa budeš mať podporu v osobnom raste a rozvoji. Čakajú ťa odborné školenia a možnosti zdokonaľovať si jazykové znalosti. - Komfort a pohodlie: Náš klient ponúka aj súkromné parkovisko a obedy zabezpečené priamo vo firme vlastným kuchárom. Každý deň si tak môžeš vychutnať skvelé jedlo bez starostí.

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Aké schopnosti náš klient ocení? - Orientácia na zákazníka a komunikačné zručnosti: Vieš, ako efektívne komunikovať a vždy kladieš potreby zákazníka na prvé miesto. - Odolnosť voči stresu: V hektických situáciách si zachováš chladnú hlavu a dokážeš efektívne riešiť problémy. - Flexibilita, samostatnosť a spoľahlivosť: Si prispôsobivý, vieš pracovať nezávisle a na teba sa môžeme vždy spoľahnúť. - Počítačové zručnosti: Moderné technológie ti nie sú cudzie a počítač je tvoj spoľahlivý nástroj.

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-08-31

Stručná charakteristika klienta

Našim klientom je spoločnosť v elektrotechnike

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Elektrotechnický priemysel

Kontaktná osoba: Alexandra Király Hudoková
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.