Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Team leader výroby - práca len denné zmeny!
Publikované: 30 Aug 2024

Team leader výroby - práca len denné zmeny!

okres Poprad
Team leader Inžinier kvality Kontrolór kvality (Manažment kvality) Plánovač kvality Strihač textilu
plný úväzok
1800 / mesiac
Skúsenosti z textilnej výroby sú veľkou výhodou!! Pošlite nám svoj životopis , budeme Vás kontaktovať! Angličtina na minimálnej úrovni B1/B2 je nutnosťou! Čaká vás dvojtýždňové vstupné školenie v zahraničí!

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Ideálny kandidát je pre nás človek s ambíciou rásť a napredovať. Uvítame dynamické a uvedomelé osobnosti! Po nástupe Vás čaká vstupné školenie v USA! Vašou náplňou práce bude: - komplexné vedenie tímu vo výrobe (10 operátorov) - zabezpečovanie a kontrola výrobnej kvality - kontrola výroby a zabezpečenie dodržiavania BOZP predpisov - zodpovednosť za riadne zaškolenie pracovníkov - dosahovanie cieľov tímu na základe určených KPI

Zamestnanecké výhody a benefity

- príplatok za sťažené pracovné prostredie (hluk) - príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie - príspevok pri narodení dieťaťa - pitný režim a káva na pracovisku - team buildingové aktivity - zabezpečenie vzdelávania na Slovensku aj v zahraničí

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

technické so zameraním na spracovanie textilu

Jazykové znalosti

Ovládanie všetkých vybraných jazykov

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Slovenský jazyk - Expert (C2)

Ostatné znalosti

IATF 16949 - základy
5S - základy
Process Failure Mode Effects A - základy

Počet rokov praxe

3

Prax na pozícii/v oblasti

Textilná výroba

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Pre nás ste ideálny kandidát/kandidátka, ak: - máte prax v spracovaní textilu (šicie, pletacie stroje) - podmienka! - máte aktívny prístup k riešeniu problémov - máte skúsenosti z textilnej výroby - máte aspoň minimálnu skúsenosť s vedením menšieho tímu vo výrobe - ste komunikatívny/a, nebojíte sa čeliť problémom, viete pracovať aj v stresujúcich situáciách - schopnosť viesť tím etickým spôsobom (zdvorilo, bez diskriminácie, zistením silných stránok jednotlivých členov tímu a zapojenie do tímovej spolupráce, byť leader, nie boss)

Informácie o výberovom konaní

Počet voľných pracovných miest

1

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-09-15

Informácie pre uchádzača

Vítame kandidátov s otvorenou mysľou a schopnosťou pracovať na sebe!

Stručná charakteristika klienta

Klient sa zaoberá priemyselnou výrobou pre automotive.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Ostatná priemyselná výroba

Kontaktná osoba: Mária Marhold
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Pomôžte nám nájsť Vám prácu presne pre Vás. Aby sme vám vedeli nájsť aj inú vhodnú prácu pre Vás potrebujeme od Vás tieto údaje:

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.