Pracovná ponuka - ManpowerGroup Slovensko │ personálna agentúra s centrálou v Bratislave
Úvodná stránka / Hľadám si prácu / Projektový manažér/manažérka pre obstarávanie a nákupné projekty
Publikované: 17 Oct 2024

Projektový manažér/manažérka pre obstarávanie a nákupné projekty

Žilinský kraj
Považská Bystrica, Slovensko
Projektový manažér (Manažment) Vedúci nákupu Nákupca
plný úväzok
2200 / mesiac
Výsledná mzda záleží od rokov skúseností uchádzača

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Otvárame príležitosť pre skúseného projektového manažéra pre obstarávanie, ktorý sa stane kľúčovou súčasťou globálneho tímu. Ak máte vášeň pre strategické riadenie projektov, hľadanie inovatívnych riešení a túžite po výzvach, toto je pozícia pre vás! Budete mať možnosť ovplyvniť úspech projektov od samotného začiatku až po ich implementáciu, pričom budete zodpovedný za dosahovanie cieľov v oblasti nákladov, kvality a termínov. Náplň práce: - Vytváranie stratégie na dosahovanie úspor pomocou trendov v oblasti obstarávania a technických riešení. - Zabezpečenie efektívnej realizácie projektov od návrhu až po implementáciu vrátane riadenia tímov, nákladov a vzťahov s dodávateľmi. - Komunikácia o stave projektov s vedením spoločnosti a všetkými relevantnými stranami. - Riadenie zdrojov a koordinácia aktivít s globálnymi a regionálnymi manažérmi kategórií a vývojovými tímami s cieľom zabezpečiť optimálne rozhodnutia v oblasti nákupu. - Identifikácia a minimalizovanie rizík spojených s projektmi v spolupráci s dodávateľmi a internými partnermi.

Zamestnanecké výhody a benefity

- Možnosť kariérneho rastu a osobného rozvoja. - Flexibilné pracovné prostredie, kde máte možnosť ovplyvniť svoj pracovný deň. - Konkurenčný balík benefitov, vrátane ročného bonusu, doplnkového poistenia, kultúrnych a športových podujatí. - Možnosť vzdelávania a odborných školení.

Požiadavky na zamestnanca

Úroveň vzdelania

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Máte vysokoškolské vzdelanie (ideálne v odbore strojárstvo, priemyselné inžinierstvo alebo podnikanie). - Aktívne ovládate anglický jazyk na úrovni B2. - Máte aspoň 5 rokov skúseností v oblasti projektového riadenia, strategického obstarávania alebo riadenia dodávateľov. - Ste orientovaný na výsledky, schopný prekonávať prekážky a úspešne komunikovať s tímom aj dodávateľmi. - Máte praktické skúsenosti so SAP ERP a nástrojmi Microsoft Office. - Disponujete vodičským preukazom skupiny B a ste pripravený cestovať približne 20 % času.

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

2024-11-30

Stručná charakteristika klienta

Pozícia je obsadzovaná pre globálnu spoločnosť, ktorá sa špecializuje na riešenia pre energeticky efektívne technológie a inovácie v oblasti hydrauliky a elektrifikácie v priemysle.

Hlavná oblasť pôsobenia klienta

Elektrotechnický priemysel

Kontaktná osoba: Katarína Šmehýlová
Email: [email protected]

Reagovať na ponuku

Vyplnením formuláru nižšie zareagujete na túto pracovnú pozíciu.

Nahrajte nám svoj životopis

Pomôžte nám nájsť Vám prácu presne pre Vás. Aby sme vám vedeli nájsť aj inú vhodnú prácu pre Vás potrebujeme od Vás tieto údaje:

Ak budete životopis zasielať emailom, k životopisu, prosím, pripojte aj nasledujúci text, bez ktorého nebude možné vašu žiadosť ďalej spracúvať:
Svojou reakciou na pracovnú ponuku, v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov 2016/679 (ďalej len „GDPR“) vyhlasujem, že som si prečítal(a) a porozumel(a) obsah dokumentu “Oznámenie o ochrane osobných údajov”, ktorý je k dispozícii na https://praca.manpower.sk/ochrana-osobnych-udajov/, a týmto beriem na vedomie, že:

i) moje osobné údaje budú spracúvané spoločnosťou ManpowerGroup Slovensko s.r.o., so sídlom Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35958898, zapísaná v OR OS Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 37879/B (ďalej len „Prevádzkovateľ“), v plnom súlade s nariadením GDPR a ostatnými platnými právnymi predpismi, a to spôsobom a v rozsahu uvedenom v dokumente “Oznámenie o ochrane osobných údajov”;
ii) ak si ako vlastník údajov budem žiadať získať viac informácií o spracovaní svojich osobných údajov alebo budem si chcieť uplatniť svoje individuálne práva, môžem kontaktovať Prevádzkovateľa buď prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v “Oznámení o ochrane osobných údajov”, alebo cez online formulár “Podanie žiadosti subjektu údajov” na https://praca.manpower.sk.

Ako nás kontaktovať
Ak máte akékoľvek otázky či pripomienky k tomuto “Oznámeniu o ochrane osobných údajov” alebo požadujete si uplatňovať svoje individuálne práva, môžete nás kontaktovať písomne buď na adrese sídla spoločnosti ManpowerGroup Slovensko s.r.o., Landererova 12, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, alebo prostredníctvom online formuláru “Podanie žiadosti subjektu údajov”, ktorý nájdete tu.